21 Февруари 2013
290624
Бърз сладкиш с кисело мляко и бишкоти
Бухтички с ябълки
Сладкиш с кисело мляко
Сладки с мармалад
Мляко с грис
Маслени сладки
Панирани банани с хрупкава коричка
Бързи соленки
Ябълков чипс
Ябълков чипс
4 ябълки
3 ч.л. канела
3 ч.л. кафява захар
Начин на приготвяне
Измиваме и нарязваме ябълките, без да ги белим, на максимално тънки, кръгли парченца.
Подреждаме ги в тава, застлана с хартия за печене. Отгоре ги поръсваме с канелата и захарта, след което ги "сушим" във фурната на 80 градуса за около два часа – докато станат хрупкави.
Преди да сервираме, оставяме да изстине добре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари