Бързи десерти рецепти

вход през zajenata.bg
290624
Ябълков чипс

Ябълков чипс

4 ябълки
3 ч.л. канела
3 ч.л. кафява захар
Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме ябълките, без да ги белим, на максимално тънки, кръгли парченца.
Подреждаме ги в тава, застлана с хартия за печене. Отгоре ги поръсваме с канелата и захарта, след което ги "сушим" във фурната на 80 градуса за около два часа – докато станат хрупкави.
Преди да сервираме, оставяме да изстине добре.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft