Най-полезните зелени зеленчуци

вход през zajenata.bg
56291
Артишок Аспержи Грах Пресен лук Зелена салата Маруля Репички Рукола Спанак

Артишок

Артишокът е кулинарният деликатес на пролетта. Той помага за добро храносмилане и е богат на инулин, пробиотик, който подпомага растежа на полезни бактерии в червата. Лечебната му съставка, наречена цианин, стимулира отделянето на жлъчен сок и подобрява разграждането на мазнините . Съставката обаче се губи когато зеленчукът се готви и когато листа се варят за чай.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft