Бързи банички за събота сутрин

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Банички с тиквички и сирене
957810

Банички с тиквички и сирене

3 бр. тиквички
3 стръка магданоз
100 г сирене фета
50 г настъргано сирене Груер
1 бр. яйце
1 бр. белтък
10 бр. домашни кори за баница
зехтин
черен пипер, сол

Краищата на тиквичките се отрязват преди да се измият. Настъргват се, посоляват се и се отцеждат в гевгир. В купа се настъргва сиренето, добавя се нарязания на ситно магданоз, груера, посолява се и се добавя черен пипер. Ако е необходимо тиквичките се притискат леко с ръце, за да се отцеди изцяло водата от тях. След това се добавят в купата със сирената и се чуква яйцето. Корите се разполовяват. От едната страна се слага от плънката и се завива във формата на триъгълник, като краищата се подпъхват под баничките. Така с всички останали кори. След като баничките са направени, в тиган се сгорещява зехтин, баничките се пържат в него и от двете страни до златисто-кафеникав цвят.

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft