28 Януари 2013
435867
Правила за приготвяне на банички с бутер тесто и използване на бутер тесто:
1. Купувайте замразено бутер тесто ! 2. Размразете тестото, като го оставите на стайна температура. 3. Използвайте меко, но студено тесто. 4. Не мачкайте тестото, не го разточвайте, притискайте ъгълчетата внимателно. 5. Режете тестото с много остър нож, за да не смачкате пластовете. 6. Използвайте не много воднисти плънки. 7. Намажете баничките с яйце, за по-златиста коричка. 8. Не използвайте мазнина за тавичката, хартия за печене може. 9. Печете в загрята до 220 градуса фурна. 10. Не намалявайте фурната при печене.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари