Бързи картофи с шунка и сирене във фурна
Ориз с грах и царевица на тиган
Запечени чушки на фурна
Бързи чушки бюрек на тиган
Бърза рецепта с кайма
Кренвирши и гъби на тиган
Бързи кренвирши на колелца с топено сирене
Бързи тиквички пълнени с кайма
Пилешко филе с венец от картофи
Бързи тиквички пълнени с кайма
4 големи тиквички
400 г кайма
1 малка глава лук
2 скилидки чесън
1 филия натопена в мляко
1 яйце
3-4 супени лъжици настърган кашкавал
Тиквичките се разрязват на две по дължина и се сваряват на пара за 15 минути. Издълбава се сърцевината им след като се отцедат и леко се посоляват. Ситно нарязаните лук и чесън се запържват в малко олио. Добавя се каймата. Смесва се с натопената в мляко хлебна среда и разбитото яйце. С тази смес се напълват тиквичките, поръсват се с кашкавала и се пекат на 200°С около 15-20 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари