Лесни гювечета с бекон
Бяла риба със сос
Лесен омлет
Пилешко по креолски
Лесни спагети Карбонара
Лесни кюфтета рецепта
Лесни пилешки дробчета рецепта
Лесни пълнени чушки рецепта
Бяла риба със сос
1 с. л. зехтин
1 глава кромид лук
400 г консервирани домати
1 ч. л. кафява захар
2-3 стръка прясна мащерка
1 с. л. соев сос
4 х 200 г филе от бяла риба (тилапия, пангасиус)
Приготвяне:
• Лукът се почиства и нарязва на ситно.
• От стръковете мащерка се откъсват листата.
• В голям тиган се сгорещява зехтинът.
• Добавя се лукът.
• Готви се 5 минути или до златист цвят.
• Прибавят се доматите, захарта, соевият сос и мащерката.
• Всичко се разбърква и довежда до кипване.
• Сосът се оставя да къкри на тих огън 5-7 минути.
• След това се нареждат филетата бяла риба.
• Тиганът се похлупва.
• Задушава 8-10 минути или докато омекне.
• Поднася се с печени или варени на пара картофи.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари