14 Март 2012
143571
Едрият италиански магданоз е по-вкусен
Друга типична за средиземноморието билка е розмаринът
Градинският чай
Друга известна със силния си аромат билка е маточината
Ако обичаме ароматизирани с лавандула
Босилекът е популярна подправка
Исопът е подправка с ароматни листа
Едрият италиански магданоз е по-вкусен
Едрият италиански магданоз (Petroselinum crispum) е по-вкусен и с по-плоски листа от другите сортове. Отглеждана вкъщи, тази подправка израства като голям храст и произвежда много листа.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари