Есенна салата с алабаш и моркови
Есенна салата от цвекло и хрян
Есенна салата с броколи и майонеза
Есенна салата от кромид, яйца и кълнове
Есенна салата от червено цвекло и дресинг
Есенна салата с карфиол и яйца
Есенна салата с карфиол и кисело мляко
Есенна салата с карфиол, грах и зелен фасул
Есенна салата с алабаш и моркови
3а 2 порции:
2бр. алабаш (средно големи глави)
250гр моркови
250гр бяла ряпа
магданоз/копър
сол, лимонов сок, олио
2с.л крема сирене (тип 'Филаделфия')
червен пипер
Главите алабаш се обелват и сваряват. Ряпата се измива хубаво и настъргва на ренде. Морковите също. Смесват се и задушават за няколко минути. Всяка от главите алабаш се издълбават внимателно и пълнят с пасираната им част, разбъркана с крема-сиренето. Поставят се върху задушените зеленчуци, овкусени със сол, лимонов сок, олио. Добавя се стрък магданоз/копър и червен пипер.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари