Необичайните ползи от оцета в кухненския шкаф

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
За какво се използва оцета в кулинарията
93186

За какво се използва оцета в кулинарията

Той е мощен консервант и се използва при приготвянето на различни видове туршии. Продуктите в него се запазват свежи и много вкусни.

Оцетът е основа за много сосове.Редуцираният оцет се получава, като се загрява, докато част от водата му се изпари и вкусът стане по-концентриран.

Оцетът е идеален заместител налимоновия сок в много ястия и супи. Ако зелената салата увехне, можете да я потопите във вода с малко оцет и тя отново ще добие свеж вид.

Същото важи и за цветята във вазата - добавете във водата им малка лъжичка оцет. 

1
2 3 4 5 6
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft