26 Януари 2013
17559
Риба и чесън
Зеленчуци, риба, мляко, зехтин и ядки
Овесени ядки и портокалов сок
Риба и соев сос
Ябълки, грозде, червено вино или... шоколад
Зеленчуци, риба, мляко, зехтин и ядки
Съдържащите се мастно разстворими вит. А, D и Е в морковите, броколито, граха, рибата, прясното и киселото мляко се активират и абсорбират най-добре от организма, ако се приемат с добри мазнини. А те са – зехтинът и тези, които се съдържат в ядките.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари