18 Април 2012
187874
Как да подготвим спанака за бланширане
В какъв съд да бланшираме спанака
Как да разпределим спанака при бланширане
Колко да държим спанака във врящата вода
Кога да спрем топлинната обработка на спанака
Как да постъпим със спанака, след като сме го бланширали
Как да разпределим спанака при бланширане
Разделете спанака на такива порции, че да можете да извадите цялото количество наведнъж. Листата спанак са нежни и ако ги задържите по-дълго време във врящата вода ще станат на каша, а и ще изгубите полезните съставки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари