Канелата - силен антиоксидант и много полезна за кръвната захар

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да съхраняваме канелата
79622

Как да съхраняваме канелата

Канелата трябва да се съхранява на хладно и тъмно място в добре затворен съд, за да ограничим максимално оксидацията на полезните й хранителни вещества. Канелата на прах издържа в отлично състояние над шест месеца, ако се съхранява в правилни условия, а канелата на пръчици може да издържи и над година. Съхранението в хладилник удължава живота на подправката. Ако канелата не мирише сладко, значи вече не е прясна и трябва да се изхвърли.
 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft