29 Ноември 2011
361540
Готвенето с тенджера под налягане има много предимства – спестява време и електронергия. В тенджерата под налягане продуктите запазват напълно вкусовите си качества, може да приготвяте и диетични ястия с много малко или съвсем без мазнина. С нея може да варите, задушавате или да консервирате.

Колко течност да слагаме в тенджерата под налягане
Когато готвите продукти, които набъбват при варене
Ако забележите, че изпод капака излиза пара
Тенджерата не бива да се слага на огъня празна
Каучуковият пръстен трябва да се измива добре с гореща вода и четка
Ако остане за другия ден, пресипете го в друг съд
След всяка употреба изчиствайте каналчето на вентила
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари