29 Ноември 2011
361541
Колко течност да слагаме в тенджерата под налягане
Когато готвите продукти, които набъбват при варене
Ако забележите, че изпод капака излиза пара
Тенджерата не бива да се слага на огъня празна
Каучуковият пръстен трябва да се измива добре с гореща вода и четка
Ако остане за другия ден, пресипете го в друг съд
След всяка употреба изчиствайте каналчето на вентила
Когато готвите продукти, които набъбват при варене
Когато готвите продукти, които набъбват при варене или образуват силна пяна, течността в тенджерата трябва да бъде най-много да е до 1/3 от височината и . това се отнася за : зрял фасул, леща, грах, ориз, тестени изделия, спанак и др.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари