Как се прави бял сос

вход през zajenata.bg
402350

Как се прави сос велуте

Сосът "велуте" се приготвя по същия начин, но вместо мляко, към кашата "ру блан" се прибавя горещ рибен или пилешки бульон. След като кашата се разтвори напълно, температурата на котлона се увеличава и сосът се кипва. Веднага след това котлонът отново се намалява и сосът се оставя да се посгъсти за още няколко минути при периодично разбъркване.

1 2 3
4
5 6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft