23 Януари 2012
46666
Какво означава Глювайн
Как приготвят германците греяно вино-глювайн
Бургундската рецепта за приготвяне на Глювайн
Срещу простуда и грип-греяно вино
Как се приготвя греяното вино
Глювайн се приготвя от червено вино
Как се приготвя греяното вино
Вкусът на греяното вино зависи от това, в каква последователност се добавят компонентите. Отначало водата се смесва с червеното вино. Добавят се кората и сокът от лимон и захарта. След това сместа бавно се загрява, като се внимава да не кипне. Възможните подправки – карамфил, канела, индийско орехче, се добавят на вкус. Изпива се горещо, на бавни глътки, може и със силен горещ чай – той се добавя в тенджерата, след като захарта се е разтворила (половината от общия обем течност).
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари