Идва периодът за правене на най-различни консерви и туршии. Доматите се използват в голяма част от българските гозби и консервите от този зеленчук са задължителни.
Стерилизирането им става лесно. В някои рецепти се добавят повечко продукти като лук, магданоз и някакъв друг вид подправка.
За онези, които не са привърженици да подправките и лука, има рецепти, които съдържат само домати. Освен това зависи и дали искате белени или небелени доматчета – всъщност процесът при беленето не е никак сложен, стига разбира се да не приготвяте много консерви, тъй като то безспорно ще ви забави. Ето как можете да си приготвите доматите у дома:
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари