4 Юни 2012
62106
Как се подготвят прасковите
Как се спира топлинната обработка на плодовете
Как се обработват прасковите, за да се запазят
Как се замразяват праскови
Как се слагат компоти от праскови
Как се слагат компоти от праскови
Бурканите се варят 35 до 45 минути. Изваждат се от врящата вода с помощта на щипка за буркани. Ако капакът е хлътнал и не щрака при натиск в централната част, значи бурканите са добре затворени. Ако обаче при натиск се вдлъбва, а при отпускане на натиска се връща обратно, то трябва да подмените капака и да повторите стерилизацията.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари