Как изглежда жасминовият ориз
Жасминовият ориз става мек и бял като сняг
Тайната на приготвянето на жасминовия ориз се състои в това
Каква пропорция се спазва при варене на жасминовия ориз
При варене жасминовият ориз не се слепва и остава лек и въздушен
Жасминовият ориз се съчетава чудесно с ананас и
За какви ястия е подходящ жасминовият ориз
Каква пропорция се спазва при варене на жасминовия ориз
При варенето на жасминовия ориз се спазва пропорцията чаша ориз на чаша и половина вода. Тенджерата се слага на котлона с плътно затворен капак и след като кипне, се вари 20 минути на бавен огън. После се разравя с вилица и се оставя да престои 5 минути. Тогава може да се сервира
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари