25 Април 2012
67819
Какви съставки трябва да има в пастата
Как се замесва пастата
Колко дебело се прави тестото за пастата
Какво се прави с тестото за пастата
Как да сушим пастата
Колко дебело се прави тестото за пастата
Тестото се разопакова и се меси още няколко пъти на леко набрашнена повърхност. С набрашнена точилка, топката се разточва на кръг с дебелина 3 мм. Кръга внимателно се вдига с двете ръце, поглежда се през него към светлина, за да се види къде тестото е по-дебело, връща се на масата и се изравнява. Тестото се оставя на повърхността да позасъхне, но да не се къса или чупи при работа с него.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари