12 Юни 2013
190372
КЮФТЕНЦА НА ФУРНА
КЮФТЕТА С ВАРЕН ОРИЗ
КЮФТЕТА С ДОМАТЕН СОС
КЮФТЕТА С ОРИЗ
КЮФТЕТА С ПАТЛАДЖАНИ И ЛУК
КЮФТЕТА С ПРАЗ НА ФУРНА
КЮФТЕТА ЯХНИЯ
ТАТАРСКО КЮФТЕ
КЮФТЕТА В БЯЛ СОС
КЮФТЕНЦА НА ФУРНА
Продукти: смляно телешко месо 0.500 кг, растително масло 100 мл (1/2 чаена чаша), кисело мляко 400 г (2 чаени чаши), яйца 3 бр., чесън 4-5 скилидки, кромид лук 50 г (1 глава), хляб 75 г (1 филия), черен пипер и сол на вкус.
Месото се омесва със ситно нарязания лук, предварително накиснатия хляб, 1 яйце, черен пипер и сол на вкус. От сместа се правят кюфтенца, които се изпържват в мазнината. Нареждат се в намазана с масло тавичка и се заливат с киселото мляко, разбито с останалите 2 яйца, счукания чесън и сол, поръсват се с мазнината от пърженето и се пекат в силна фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари