5 Юни 2012
753090
Тиквички със сирене
Запечени тиквички с яйца
Пастет от тиквички
Кюфтета от тиквички с таратор
Печени тиквички
Тиквички гювеч
Подлучени тиквички
Тиквички супа
Тиквички със свинско
Лесни задушени тиквички
Лесни задушени тиквички
1 кг тиквички
50 г олио
сол
магданоз
копър
чесън
Изберете млади стегнати тиквички. Измийте ги и ги нарежете на кръгчета с дебелина 2 см. Напълнете две трети от тенджерата под налягане с вода, посолете и я оставете да кипне. Сложете вътре тиквичките и затворете капака. Варете 5 минути след завъртането па вентила. Охладете и отворете тенджерата.
Отцедете тиквичките и ги изплакнете със студена вода, за да се стегнат. Сгорещете мазнината в тиган. Запържете тиквичките, като ги обръщате внимателно, за да не се разкъсат. Преди поднасяне ги поръсете с нарязан магданоз, копър и счукан чесън.
с тиквички
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари