13 Март 2012
134801
Супа от леща, картофи и броколи
Картофена супа с домат и фиде
Постна супа от карфиол със задушени моркови и праз
Постен боб със зеле
Крем-супа от картофи и тиквички
Леща по Индийски
Градинарска чорба с фиде
Доматена крем-супа с фиде
Постна крем-супа
Постна супа с картофи
Леща по Индийски
250 г червена леща
1 с.л. сол
1 с.л. настърган джинджифил
1/2 ч.л. черен пипер
3-4 скилидки нарязън чесън
1/2 ч.л. кимион
1 с.л. червен пипер
3-4 с.л. доматено пюре
4-5 с.л. олио
Лещата се измива и залива с 1 л студена вода. Като заври се добавя солта и се вари до готовност. В отделен съд се загрява мазнината и в нея се запържват подправките като последно се прибавят червеният пипер и доматеното пюре. След това тази смес се изсипва върху лещата, разбърква се и се сервира.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари