Използвайте марината
Пригответе си пилешки бургери
Изпечете го на фурна
Пилешко на скара
Метод на бавното готвене на пилешко
Сервирайте го студено
Направете си супа
Метод на бавното готвене на пилешко
Метод на бавното готвене (на бавен котлон или бавна печка)
Това е начин за приготвяне, който много хора пренебрегват, а е невероятно лесен и пилешкото месо става супер крехко. Използва се ниска температура, а времето за готвене стига до няколко часа. Това наистина помага за подобряване вкуса на пилето без никакво изгаряне.
Има безкрайно много рецепти, които може да се приготвят на бавен котлон - от супи до яхнии или пък пилешки гърди с нарязани кубчета зеленчуци и сладки картофи.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари