7 начина да приготвим пиле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Метод на бавното готвене на пилешко
59014

Метод на бавното готвене на пилешко

Метод на бавното готвене (на бавен котлон или бавна печка)

Това е начин за приготвяне, който много хора пренебрегват, а е невероятно лесен и пилешкото месо става супер крехко. Използва се ниска температура, а времето за готвене стига до няколко часа. Това наистина помага за подобряване вкуса на пилето без никакво изгаряне.

Има безкрайно много рецепти, които може да се приготвят на бавен котлон - от супи до яхнии или пък пилешки гърди с нарязани кубчета зеленчуци и сладки картофи.

1 2
3
4 5 6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft