18 Януари 2012
39252
Месо, което при рязането отделя сок не е прясно
Мазнината на прясното месо е мека
Миризмата на прясното месо е специфична,но не неприятна
Какъв е характерният цвят за прясното месо
Миризмата се определя при стайна температура
Миризмата е специфична
Суровото свинско месо е почти без миризма
Суровото свинско месо е почти без миризма
Замразеното месо няма миризма
Миризмата се определя при стайна температура
Миризмата на различните видове месо също е определяща за неговата свежест. Миризмата се определя при стайна температура след лек разрез с нож.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари