Сарми от прясно зеле
Мусака от прясно зеле
Вкусно зеле с пиле
Ароматно зеле
Свинско месо с прясно зеле
Зеле с ориз
Вкусно зеле с кайма
Зеле на фурна
Прясно зеле с домати
Мусака от прясно зеле
Продукти:
500 г прясно зеле
1 к. ч. олио
1 ч. л. маргарин
2 глави кромид лук
2 домата
2 к. ч. ориз
2 яйца
1/2 ч. ч. прясно мляко
1 връзка магданоз сол
Приготвяне:
• В част от мазнината се задушават нарязаният на дребно лук и почистеното и нарязано на ивици зеле.
• След това се прибавят част от нарязаните на дребно домати, оризът и магданозът.
• Сместа се осолява, залива се с гореща вода и се вари, докато оризът набъбне.
• След това оризът се изсипва в тава.
• Отгоре се нареждат останалите домати, нарязани на филийки.
• Ястието се запича леко (200 С).
• В останалата мазнина се запържва брашното, прибавят се млякото и разбитите яйца.
• С тази смес се залива мусака от прясно зеле и отново се запича до зачервяване.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари