Балсамовият оцет - начини на употреба

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Не е подходящ за използване при правене на туршии
70235

Не е подходящ за използване при правене на туршии

 Ако решите да го загрявате, трябва да знаете, че при подобна термична обработка, сладостта му се увеличава за сметка на неговата киселинност.

 

Можете спокойно да добавите няколко капки върху ягоди със захар или пък боровинки – това ще направи плодовете още по-сладки и ще изостри вкусовите качества на плодовете.

 Не е подходящ за използване при правене на туршии, иначе при употребата на салати, спокойно можете да го замените с винения.

Помага при регулиране на артериалното налягане.

1 2 3
4
5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft