Как да си направим домашен сладолед

вход през zajenata.bg
315840

Нуга сладолед:

* 3 ч мляко
* 1 ч захар
* 5 жълтъка
* 5 белтъка
* 1 чл сол
* 1и 1\2 ч гъста сметана
* 1/3 ч шамфъстък
* 1/3 орехи
* 1/3 бадеми
* 1 ванилия

Приготовление: млякото се загрява със захарта, добавя се солта, и разбитите жълтъци на тънка струя. Бърка се до сгъстяване. Разбива се сметаната на твърд сняг, разбиват се и белтъците на твърд сняг, после двете се добавят към изстиналата млечна смес. Накрая се добавят и ядките, настъргани, начупени или смлени. И се замразява. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft