22 Ноември 2012
48421
Как да си приготвите зехтин с босилек
Как да си приготвим пикантен зехтин
Как да си приготвите захтин с риба
Сладкарски зехтин
Как да си приготвите зехтин с розмарин
Няколко полезни съвети за захтина
Няколко полезни съвети за захтина
● Други подходящи подправки за ароматизиране са риган, мащерка, дафинов лист, бахар, майорана, шафран.
● Не се страхувайте да експериментирате с различни комбинации – на практика вариантите са неограничени.
● Ако използвате сушени подправки, полученият зехтин ще има по-голяма трайност и по-слаб аромат. Валидно е и обратното – наличието на влага съкръщава срока на годност, но дава по-силен вкус. В този случай винаги го прецеждайте.
● Освен за заливане на ястия, ароматизираният зехтин е идеален и за намазване на препечен хляб – просто, но изключително вкусно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари