31 Януари 2013
18419
Оранжеви храни
Бета каротина, който придава жълт и оранжев цвят на морковите, тиквата, райските ябълки, сушените кайсии и сладките картофи се използва за синтез на витамин А, а кожата използва витамин А за регенерация. Неслучайно кремовете за лице често го съдържат, а много домашни маски за лице използват течен витамин А. Природата ни е дала изобилие от оранжеви зеленчуци точно през зимата – възползвайте се! Помнете, че е важно да ги консумирате с малко мазнина – масло или зехтин, за да може да усвоите бета-каротина.
Красива кожа
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари