10 Февруари 2012
1205870
Пилешки хапки
Пилешки гърди на кубчета
Лесна пилешка супа
Пилешки гърди на ленти
Пилешки гърди със зеленчуци и сметана
Пилешки гърди със зеленчуци
Пилешки гърди със сос
Люто пиле
Пиле със сметана
Пилешки гърди със сос
Необходими продукти:
1 кг пилешки гърди 1 пак. около 250 г топено сирене 500 г готварска сметана 200 г синьо сирене ( или друго или кашкавал ) черен пипер олио ( зехтин ) сол
Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се начукват леко и се поръсват с черен пипер и сол,намазват се с малко олио и се запържват на скара или на тефлонов тиган. Сметаната се загрява леко в дълбок съд, в нея се слагат настърганите сирена и се бърка на умерен котлон до сгъстяване. Пилето се сервира залято със соса и задушени зеленчуци.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари