Бързи гювечета с бекон
Пилешки дробчета с яйца
бъркани яйца с лук
Пилешки гърди по креолски
Миш-маш рецепта
Каша със сирене
Печени чушки със сирене
Яйца по панагюрски
Пилешки дробчета с яйца
7 яйца
300 г пилешки дробчета
50 г краве масло
магданоз
смлян черен пипер
сол
• Пилешките дробчета се почистват, измиват се, отцеждат се и се бланшират в кипяща подсолена вода за 3-4 минути.
• Изваждат се и се нарязват на парченца.
• Задушават се в сгорещено краве масло за 3-4 минути.
• Прибавят се разбитите със сол, смлян черен пипер и ситно нарязан магданоз яйца.
• Пържат се няколко минути, докато стегнат яйцата (разбъркват се непрекъснато).
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари