25 Април 2012
1434572
Бързо тесто за пица
Лесно тесто за пица
Тесто за пица
Пица Куатро Формаджи
Пица Капричоза
Бъркана пица
Пица с гъби
Пица с бекон
Пица по Неаполски
Пица Капричоза
2 и 1/4 ч.л. суха мая
1 и 1/2 ч.ч. топла вода
4 ч.ч. брашно
1 и 1/2 ч.л. сол
2 с.л. зехтин или олио
1 с.л. захар
сирене Моцарела
домати
гъби
артишок (ангинар)
шунка
маслини
От сухата мая, топлата вода, брашното, солта, олиото или зехтина и захарта се замесва тесто. Разточва се с дебелина 1 см. Намазва се със зехтин или олио. Първо се нареждат нарязаните домати, а след това моцарелата, шунката, гъбите, артишокът. Най-накрая се слагат маслините. Пече се в предварително загрята фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари