18 Януари 2012
39251
Прясното месо има специфични особености, които трябва да установите, преди да дадете парите си в магазина. Върху повърхността на прясното месо има съвсем леко засъхнала коричка с бледорозов цвят.Ето някои съвети,как да се научим да разпознаваме прясното мосо
![По какво се разпознава прясното месо](https://i.zajenata.bg/images/0/big_8bfe4861f87e2e2c473302d266b993d2.jpg)
Месо, което при рязането отделя сок не е прясно
Мазнината на прясното месо е мека
Миризмата на прясното месо е специфична,но не неприятна
Какъв е характерният цвят за прясното месо
Миризмата се определя при стайна температура
Миризмата е специфична
Суровото свинско месо е почти без миризма
Суровото свинско месо е почти без миризма
Замразеното месо няма миризма
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари