Пухкави бабини курабийки рецепти

вход през zajenata.bg
5330460

Постни курабийки с бира

200 мл бира, 200 мл олио, 1 бакпулвер, 420 г брашно, смлени орехи и орехови ядки. За сиропа: 200 мл вода, 150 г захар.
От бирата , олиото, смлените орехи и брашното с бакпулвера се замесва тесто. Правят се топчета, като във всяко топче се слага по една орехова ядка. Пекат се в силна фурна. Топли се поставят в студен сироп.
Сиропът се приготвя, като водата и захарта се смесват и се варят 5 минути. Овалват се в захар на пясък.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft