21 Февруари 2012
241035
Какво да правим с водата от варени картофи
Как да постигнем ефект на изпечени картофи на жар
За да получите пухкаво светло пюре
Как да станат много вкусни картофите
Солете картофите когато станат златисти
Пържете картофите на бавен огън
Водата, в която сте варили картофи
За да не почернеят при варенето старите картофи
За да не се разкашкат картофите
Когато варите картофи, не наливайте много вода
Пържете картофите на бавен огън
След като сложите картофите да се пържат, намалете огъня, за да не изгорят. Картофите се пържат по-бързо и стават по-вкусни, ако предварително ги бланширате за няколко секунди в гореща вода и след това ги подсушите, преди да ги сложите във врящото масло в тигана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари