24 Януари 2012
428161
Салата от домати и песто
Зелена салата с царевица
Яйчена салата с кисело мляко
Салата със авокадо и риба тон
Салата айсберг с риба тон
Салата скариди и майонеза
Салата с червени чушки и нахут
Салата с царевица и авокадо
Салата с боб и царевица
Салата с китайско зеле и риба тон
Салата със спанак козе сирене и ябълка
Салата със спанак и гъби
Салата с боб и царевица
Продукти:
200 гр сварен фасул (може и от консерва)
400 гр царевични зърна (от консерва или сварени)
2 големи глави лук или връзка пресен лук
2 с. л. лимонов сок (оцет)
3 с. л. зехтин (олио)
1/4 ч. л. кориандър
Нарежете лука на филийки и мариновайте предварително за около 1 час в лимоновия сок, зехтина и подправките. След това смесете с фасула и царевицата и разбъркайте добре. Поднесете като гарнитура към месо, като салата или самостоятелно постно ядене.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари