Салата от спаначени коренчета
Салата от сурови зеленчуци
Салата с кисело мляко по Тетевенски
Тракийска салата от пресни краставици с кисело мляко
Салата от магданоз с варени яйца
Салата със зелен лук и маслини
Традиционна гръцка салата
Салата Парадайз
Салата с кисело мляко по Тетевенски
Продукти: кисело мляко 0.500 кг (1 буркан), кисели краставички 100 г (2 бр.), орехови ядки 25 г (1 супена лъжица), растително масло 10 мл (1 супена лъжица), яйце 1 бр., магданоз 1/2 връзка, сол на вкус.
Киселото мляко , сложено в тензухена торбичка, се отцежда в продулжение на няколко часа, след което се разбива с дървена лъжица заедно с растителното масло и сол на вкус. Прибавят се ситно нарязаните караставички и счуканите орехови ядки. Сместа се изсипва в подходяща чиния и се оформя красиво. Върху нея се нареждат резенчета от твърдо свареното яйце и се поръсва ситно нарязаният магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари