15 Юли 2012
224688
Сладолед с канела
Сладолед с малини и кисело мляко
Домашен сладолед с ягоди
Сладолед с праскови
Сладолед с пъпеш
Сладолед с банани
Сладолед с праскови
4 праскови
120 г захар
сокът от 1 лимон
Приготвяне:
Захарта се възварява с 3/4 ч. ч. (150 мл) вода и се вари 5 минути, след което сиропът се охлажда. Обелените праскови се пресоват или се обработват с миксер, прибавят се незабавно лимоновия сок и захарния сироп, сместа се налива в панички за лед, поставят се във фризера и се замразяват 2 часа. Сладоледът се разбива и отново се замразява.
След като сладоледът бъде готов се оставя в хладилника.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари