7 Декември 2011
55547

Декоративни чорапи до камината за Коледа
Ароматен венец за Коледа
Светлина върху етажерките за Коледа
Украса на масата за Коледа
Блестящите топки за Коледа
Празнично дърво от плодове за Коледа
Сладък коледен венец за Коледа
Ароматизатор или свещник от кората на портокал или грейпфурт за Коледа
Сладък коледен венец за Коледа
Направете оригинален венец за предстоящите коледни празници от любимите си коледни меденки . Тестото се разстила на дебела 1/2 пръст кора. Изрязват се формички на човечета или мечета (според това какви формички имате). Човечетата се подреждат в кръг, върху намазнена тава, като се застъпват и притискат леко с мокри пръсти краката и ръчичките, за да се оформи венецът, той се поръсва с кристална захар и охлажда за около 30 минути.
Венецът се пече в намазнена тава, на 180 – 200 градуса, докато покафенее. След като се опече, венецът се охлажда. Между отделните елементи се прекарва цветна лента и венецът се окачва на хладно и проветриво място – на прозорец или на врата. Можете да му се радвате около 1- 2 седмици.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари