14 Февруари 2013
27607
Липсва ни енергия в началото на пролетта
Също така е важна техниката за дъвчене на храната:
Пролетната диета помага да пречистите организма си от отровните субстанции
Пролетна диета примерно меню
Също така е важна техниката за дъвчене на храната:
Трябва дълго и внимателно да дъвчете всяко парче и да го прокарвате с течност. Когато почувствате леко засищане, спрете да ядете. Това ще Ви позволи по-бързо да задоволите глада.
Зеленчуците трябва да се настъргват на най-ситното ренде - моркови, червено цвекло, ряпа, алабаш, репички. На по-едро ренде рендосвайте тиквичките и артишок. На тънки ленти режете зелето, лука, краставиците, копъра, целината. На по-дебели ленти – тиквичките, доматите, чушката и спанака. Така нарязаните зеленчуци ще помогнат на организма да използва колкото се може повече съдържащите се в него витамини и минерални съставки.
Диети за отслабване
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари