14 Юни 2013
366170
Тиквички със майонеза и кашкавал
Тиквички с яйца и сирене
Лодки от тиквички
Запечение тиквички със заливка
Тиквички с ориз и картофи
Тиквички бюрек
Кюфтета от тиквички
Тиквички с топено сирене
Печени тиквички с кашкавал
Рулца от тиквички с извара
Тиквички с яйца и сирене
3 бр. тиквички
3 бр. яйца
200 г сирене
1 бр. зелена чушка
1-2 стръка пресен чесън
2-3 клончета пресен копър
сол
олио
Тиквичките се остъргват, всяка се срязва напречно на две и после половинките надлъжно на още две парчета, които се издълбават като лодки. Посоляват се и се бланшират за около 5 минути или за слагат за около 15 минути във фурната, за да омекнат. Нареждат се в тава и около тях се налива 1 чаша вода. Сиренето се натрошава и се смесва с разбитите яйца, нарязаните на дребно чушка, чесън и копър. С тази смес се пълнят тиквичките, поръсват се с олио и се запичат на умерена фурна до зачервяване.
Ястия с тиквички
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари