Широката употреба на билката Подъбиче

вход през zajenata.bg
51537

Употреба на подъбичето

Употреба: Може да се ползва прясна и изсушена. Използва се стръковете заедно с цветовете, без приосновните вдървени листа, които се събират по време на цъфтежа. Сушат се на сянка или в сушилня при температура до 40°С. В изсушен вид листата и стъблата са зелени, а цветовете – розови, без мирис и с горчив вкус. Трябва да се съхранява на сухо и проветриво място.
Съдържание на елементи: Червеното подъбиче съдържа жълто-зелено етерично масло, горчиви и дъбилни вещества, флавоноиди, витамин С, азотни съединения, смоли и др.

1 2
3
4 5 6
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft