Каква храна е полезна за мозъка по време на работа

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Червена и синя боровинка
24641
Шоколад: глюкоза и магнезий Червена и синя боровинка Изсушени кайсии Кофеин и антиоксиданти

Червена и синя боровинка

Червената боровинка въздейства на мозъка косвено и се препоръчва горещо на любителите на мазни храни. Благодарение рекордно високото съдържание на антиоксиданти, този плод способства за унищожаването на вредния холестерол. Освободените от него съдове обезпечават качественото подхранване на мозъка.
Подходящ вариант за бърза офис закуска е сушената боровинка. Тя може да се съхранява дълго в пакетче, без да загуби полезните си свойства.

Синята боровинка 'работи' малко по-различно. Концентрацията на антиоксиданти в нея е по-ниска, но за сметка на това се компенсира от способността ѝ да подобрява зрението и паметта, което е особено полезно за работещите с големи обеми информация. Приятен бонус за дамите е красивата кожа: синята боровинка способства забавянето процесите на стареене и спомага за обновяването на клетките .

1 2
3
4
Здравни
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft