19 Септември 2013
46632
Чесън
В състава на чесъна се включват множество полезни вещества като фибри, мазнини, макро и микро елементи, фосфор, манган, йод, магнезий, цинк, сяра. Към всички тях може да добавим и витамини С, В, D, P и етерични масла. Благодарение на тази широка колекция от полезни елементи, чесънът много често може да бъде използван за лечебни и профилактични цели. При приготвянето на ястия може да обелите няколко скелидки чесън и да ги поставите 15-20 мин. преди готвене. По този начин ще активизирате ензимите в чесъна и те ще помогнат да заздравите имунната система.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари