Кои са най-честите хранителни алергии

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Алергия от соя и пшеница
53849

Алергия от соя и пшеница

Соя и пшеница . Хранителната алергия обикновено се дължи на летицина и глутена, който се съдържа в тези зърнени култури. Избягвайте житното брашно, соево олио, соев сос, тофу, соево масло и всички продукти, съдържащи летицин. Някои хора нямат конкретна алергия към пшеницата, а непоносимост към глутена, който се съдържа в нея. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft