1 Март 2012
53828
Какво е хранителна алергия?
Ето някои от симптомите на алергия
Хранителната алергия е наследствена
Хранителните алергии не трябва да се подценяват
Алергия от фъстъци и дървесни ядки
Алергия от мляко и млечни продукти
Алергия от яйца
Алергия от морски дарове
Алергия от соя и пшеница
Как се диагностицира хранителната алергия
Какво е лечението на хранителната алергия
Хранителната алергия е наследствена
Вероятността от развиване на хранителна алергия зависи от наследствения фактор , заболявания като астма, нарушения в храносмилателната система, слаба ензимна активност и много други фактори. Рискът от развиване на хранителна алергия може значително да се намали чрез кърмене на бебето, тъй като чрез кърмата в организма се доставя имуноглобулин, а до шестия месец производството на имуноглобулин е слабо и недостатъчно. Като превантивна мярка, децата, предразположени към алергични реакции, е добре да бъдат захранвани с твърда храна по-късно от нормалното и да се забави захранването с алергизиращи храни.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари