Кои са най-честите хранителни алергии

вход през zajenata.bg
53828

Алергия от яйца

Яйц а. Някои хора имат алергия към , съдържащите се в яйцата протеини - овомукоид, овалбумин, овотрансферин и лизозим. Повечето хора са алергични към белтъка, но не и към жълтъка на яйцето. Избягвайте сладкиши, в чиито състав има яйца, майонеза, заместители на яйца, прясна паста, която съдържа яйца. На децата с алергия към яйца може да им бъде забранено ваксинирането против грип, тъй като ваксината съдържа малки количества яйчен протеин.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft