Лесна лятна вечеря рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Асорти от зеленчуци и гъби
427402

Асорти от зеленчуци и гъби

Продукти: моркови - 150 г, френско грозде - 2 супени лъжици, зеле - 150 г, цвекло – 1, картофи - 3 грудки, гъби - 200 г, сметана - 2 супени лъжици, кромид - 1 глава, копър - 1 връзка, растително масло - 3 супени лъжици, лимонов сок - 1 чаена лъжичка, сол и пипер на вкус

Нарежете на ситно морковите , цвеклото и зелето, подправете ги със сол и пипер, напръскайте ги с лимонов сок и ги подредете на купчинки по края на чинията. Нарежете картофите на дебели сламки, изпържете ги, посолете ги и ги сложете при зеленчуците. В средата на чинията сипете запържените с кромид гъби, полейте ги със сметана и ги украсете с френско грозде и копър.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft