Асорти от зеленчуци и гъби
Печени домати
Млечна супа с патладжани и гъби
Патладжани с настърган кашкавал
Тиквички с яйца и сирене
Зеленчуци на пара
Сирене по шопски
Доматена супа
Ориз със зеленчуци
Печени домати
Продукти: домати – 4, патладжани - 1-2, чесън - 5 скилидки, магданоз - 1 връзка, майонеза - 3 супени лъжици, сол и пипер на вкус
Разрежете доматите напряко на половинки, за да се получат шапчици. Патладжаните нарежете на колелца със средна дебелина и ги изпържете от двете страни. Намажете ги със смес от счукан чесън и майонеза, отгоре наредете половинките домати и ги сложете в загрята до 180 градуса фурна за 20 минути. Подредете готовото ястие в чиния и го украсете с листа магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари